Verkkokaupan logistiikkapalvelut

Miksi ulkoistaa verkkokaupan Logistiikkapalvelut?

Ulkoistetut verkkokaupan logistiikkapalvelut ovat oikea ratkaisu silloin, kun haluat keskittää yrityksesi resurssit tehokkaasti tuottavaan toimintaan. Verkkokaupan logistiikka on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jolla voidaan erottua kilpailussa ja varmistaa asiakastyytyväisyys. Alihankkija Oy Logistiikkapalvelut verkkokaupoille kattavat koko toimitusketjun aina tilauksesta toimitukseen.

Asiakkaanamme valitset itse, mitä toimintoja verkkokauppasi logistiikkaan kuuluu. Rakennamme palvelukokonaisuuden ja toteutamme verkkokaupan logistiikkapalvelut siten, että ne ovat joustava osa verkkokauppasi toimintaa. Ulkoistaessasi verkkokaupan varaston ja tilaushallinnan meille, huolehdimme tavaran varastoinnista, pakkaamisesta, keräilystä ja lähetyksestä eteenpäin.

Kuljetuspalvelujemme, sekä kattavan yhteistyöverkostomme avulla toimitamme tuotteesi nopeasti ja luotettavasti perille ympäri maailman.

Miten ulkoistettu verkkokaupan logistiikka toimii?

Panostamalla verkkokaupan logistiikkaan saavutat kilpailuetua ja lisäät asiakastyytyväisyyttä. Tehokas varastonhallinta ja nopeat toimitukset ovat verkkokaupan toiminnalle ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Varaston sijainnilla on tärkeä merkitys toimitusketjun tehokkuuteen ja toimitusaikoihin.

Kun ulkoistat verkkokauppasi varaston ja toimitukset meille, varastoit tuotteesi logistiikan ytimessä, ilman oman varaston hankinnasta ja ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia.

vastaanotto_alihankkijaoy

Vastaanotto

Otamme vastaan varstoon saapuvat lähetykset ja tarkastamme tavaran kunnon

Varastolla otamme puolestasi vastaan myös muut yrityksellesi saapuvat lähetykset. Voit huoletta ohjata kaikki saapuvat lähetykset suoraan varastolle, jossa ne vastaanotetaan ja tarvittaessa tarkastetaan puolestasi.

verkkokaupan_varastointipalvelut_alihankkijaoy

Varastointi

Varastoimme tuotteesi turvallisesti valvotuissa tiloissamme.

verkkokauppa_keräily_alihankkijaoy

Tilaushallinta & Keräily

Vastaanotamme tilaukset ja hoidamme tuotteiden keräilyn

verkkokaupan_pakkauspalvelut_alihankkijaoy

Pakkauspalvelut

Pakkaamme lähetykset ja huolehdimme, että tuotteesi saapuvat edustavina asiakkaalle.

kuljetustilaus_lähettämö_alihankkijaoy

Lähetys & Kuljetustilaus

Vastaamme kuljetustilauksista ja lähetämme tilaukset asiakkaille.

Varastoinnin ja varastoinnin lisäpalvelujen lisäksi me vastaamme tuotteidesi lähetyksestä ja toimituksesta. Saat käyttöösi globaalin kuljetusverkoston, jonka avulla tavoitat asiakkaasi ympäri nopeasti maailman. Halutessasi varasto toimii myös noutopisteenä. Asiakkaasi voivat tarvittaessa noutaa tilauksensa suoraan varastolta.

 

Hoidamme myös palautusten käsittelyn sujuvasti tuotevaraston yhteydessä. Ohjaa asiakaspalautukset suoraan varastolle, jossa käsittelemme ne ja huolehdimme palautusten jatkokäsittelystä.

Miksi Alihankkija Oy verkkokaupan logistiikkakumppaniksi?

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen sopii niin pienille kuin suurille yrityksille. Varastotilamme ja varstoinnin lisäpalvelumme skaalautuvat yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Laajan verkostomme ja pitkän kokemuksemme avulla voimme tarjota luotettavaa palvelua, jonka avulla tehostat verkkokauppasi toimintaa ja parannat asiakaskokemusta.

Varastointi & Inventoinnit

Varmista varastosaldosi nopea päivitys ja seuraa varastoasi reaaliajassa.

Selkeä Hinnoittelu

Helpota kustannusten laskentaa ja säilytä kontrolli omaan liiketoimintaasi. Ilman yllätyksiä ja piilokuluja.

Tilausten hallinta & Palautuskäsittely

Lisää asiakastyytyväisyyttä nopealla tilausten ja palautusten käsittelyllä. Huolehdimme koko prosessista.

Nopeat & Luotettavat Toimitukset

Hoidamme tuotteiden toimitukset kattavasti omalla kalustollamme, sekä yhteistyöverkostomme avulla.

Parempaa palvelua & Sujuvaa Logistiikkaa

Ammattitaitoinen logistiikkakumppani palveluksessasi! Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme.

Ratkaisuja Logistiikkaan

Etsitkö logistiikkakumppania? Tutustu kattaviin palveluihimme.

Keitä Olemme?

Tutustu yritykseemme ja lue tarinamme.

Katso myös

varastointi_alihankkijaoy

Varastointi

Logistiikkapalvelut 3PL Ratkaisut Varastointi Logistiikkaa Suurille & Pienille yrityksille Logistiikan ratkaisuja räätälöidysti kaiken kokoisille yrityksille. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella. Siirry yhteystietoihin Valitse…
Lue lisää