Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavan vuokraus & Maa-ainesten toimitus

Etsitkö vaihtolavaa työmaalle tai talkoisiin? Toimitamme lavat perille sovittuna aikana ja huolehdimme jätteet asianmukaisesti sorttiasemalle. Meiltä tilaat myös nopeasti mullat, sorat, sekä muut piharakentamisen maa-ainekset suoraan kohteeseen toimitettuna.

Vaihtolavapuolella toteutamme erilaiset jäte- ja romukuljetukset, lavojen ja koneiden siirtoajot, sekä lavojen tyhjennyskierrot. Toimitamme erilaiset maa-ainekset myös yksityisille asiakkaille ja vuokraamme vaihtolavat talkoo- ja rakennustyömaille.

Palvelumme vaihtolavaliikenteeseen

Monipuolinen vaihtolava- ja maansiirtokalustomme mahdollistaa erityyppiset jätekuljetukset rakennusjätteestä maa-aineksiin. Toteutamme myös maansiirtoajot, sekä erilasten maa-ainesten toimitukset piharakentamiseen.

Jätekuljetukset

Rakennus- ja purkujätekuljetukset, puu- ja energiajätekuljetukset, sekä maa-ainesten kuljetukset.

Siirtokuljetukset

Vaihtolavojen siirtoajot. Työkoneiden ja laitteiden siirtokuljetukset, sekä muut lavettikuljetukset.

Vaihtolavan vuokraus

Vuokraamme vaihtolavat rakennustyömaille ja talkookäyttöön. Huolehdimme lavojen tyhjennykset asianmukaisesti jäteasemalle.

Maa-ainestoimitus

Toimitamme hiekat, mullat, kuorikatteet, sekä muut maa-ainekset piharakentamiseen yrityksille ja yksityisille.

Katso myös

Sopimusliikenteen Kuljetukset

Kuljetuspalvelut Sopimusliikenteen Kuljetuspalvelut Vaihtolavakuljetukset Palvelua Nopeasti & Ammattitaidolla Haluatko kysyä lisää kuljetuspalveluistamme tai pyytää tarjouksen? Siirry Yhteystietoihin Mitä teemme? Toteutamme kaikki sopimusliikenteen kuljetukset ammattitaidolla. Toimimme…
Lue lisää
alihankkija-oy_logistiikkapalvelut

3PL Logistiikka

Suunnittelemme yrityksesi näköisen varastointikokonaisuuden ja huolehdimme tarvittaessa koko logistiikkaprosessista aina tavaran vastaanotosta toimitukseen.
Lue lisää