Verkkokaupan logistiikka

Miksi ulkoistaa verkkokaupan Logistiikka?

Ulkoistettu verkkokaupan logistiikka on oikea ratkaisu silloin, kun haluat keskittää yrityksesi resurssit tehokkaasti tuottavaan toimintaan.  Alihankkija Oy Logistiikkapalvelut verkkokaupoille kattavat koko toimitusketjun, sekä tilausten hallinnan. Ulkoistaessasi verkkokaupan varaston ja tilaushallinnan meille, huolehdimme tavaran varastoinnista, pakkaamisesta, keräilystä ja lähetyksestä eteenpäin.

Kuljetuspalvelujemme, sekä kattavan yhteistyöverkostomme avulla toimitamme tuotteesi nopeasti ja luotettavasti perille ympäri maailman.

Miten toimimme?

Panostamalla verkkokaupan logistiikkaan saavutat kilpailuetua ja lisäät asiakastyytyväisyyttä. Tehokas varastonhallinta ja nopeat toimitukset ovat verkkokaupan toiminnalle ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Varaston sijainnilla on tärkeä merkitys toimitusketjun tehokkuuteen ja toimitusaikoihin. Kun ulkoistat verkkokauppasi varaston ja toimitukset meille, varastoit tuotteesi logistiikan ytimessä, ilman oman varaston hankinnasta ja ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia.

Varastoinnin ja varastoinnin lisäpalvelujen lisäksi me vastaamme tuotteidesi lähetyksestä ja toimituksesta. Saat käyttöösi globaalin kuljetusverkoston, jonka avulla tavoitat asiakkaasi ympäri maailman.

Hoidamme myös palautusten käsittelyn sujuvasti tuotevaraston yhteydessä, ja otamme puolestasi vastaan myös muut yrityksellesi saapuvat lähetykset.

Miksi Alihankkija Oy verkkokaupan logistiikkakumppaniksi?

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen sopii niin pienille kuin suurille yrityksille. Varastotilamme ja varstoinnin lisäpalvelumme skaalautuvat yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Laajan verkostomme ja pitkän kokemuksemme avulla voimme tarjota luotettavaa palvelua, jonka avulla tehostat verkkokauppasi toimintaa ja parannat asiakaskokemusta.

Varastointi & Inventoinnit

Jätä verkkokaupan varasto ja varastonhallinta ammattilaiselle ja keskity myyntiin.

Pakkauspalvelut

Toteutamme kaikki pakkauspalvelut, tarroitukset ja tavarankäsittelyyn liittyvät tehtävät selkeänä kokonaisuutena.

Tilausten hallinta & Palautuskäsittely

Lisää asiakastyytyväisyyttä nopealla tilausten ja palautusten käsittelyllä. Huolehdimme koko prosessista.

Nopeat & Luotettavat Toimitukset

Hoidamme tuotteiden toimitukset kattavasti omalla kalustollamme, sekä yhteistyöverkostomme avulla.

Katso myös

varastointi_alihankkijaoy

Varastointi

Logistiikkapalvelut 3PL Ratkaisut Varastointi Logistiikkaa Suurille & Pienille yrityksille Logistiikan ratkaisuja räätälöidysti kaiken kokoisille yrityksille. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella. Siirry yhteystietoihin Valitse…
Lue lisää
theme_image_05

3PL Logistiikka

Suunnittelemme yrityksesi näköisen varastointikokonaisuuden ja huolehdimme tarvittaessa koko logistiikkaprosessista aina tavaran vastaanotosta toimitukseen.
Lue lisää

Parempaa palvelua & Sujuvaa Logistiikkaa

Ammattitaitoinen logistiikkakumppani palveluksessasi! Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme.

Ratkaisuja Logistiikkaan

Etsitkö logistiikkakumppania? Tutustu kattaviin palveluihimme.

Keitä Olemme?

Tutustu yritykseemme ja lue tarinamme.
fiFI