Kuorma-autonkuljettaja kotijakeluun

Alihankkija Oy on vuonna 1969 perustettu kotimainen logistiikka-alan perheyritys.  Kuljettajana Alihankkija Oy:llä työskentelet jakeluliikenteen vauhdikkaassa työympäristössä ja olet osa kehittyvää, ammattitaitoista työyhteisöä. Voit olla kuljetusalan kokenut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus, tärkeintä on vastuullinen ote työhön, sekä rautainen asenne.

Tehtäväkuvaus

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella tapahtuvaan kotijakeluun. Tehtävässä käytettävä kalusto on ensisijaisesti ketterämpi 5t-painoluokan ajoneuvo. Työ on osa-aikaista (4 päivää / viikko), ja se toteutetaan lähtökohtaisesti apumiehen kanssa. Myös täysiaikaisesta työsuhteesta on mahdollista neuvotella hakijan sitä toivoessa.

 

Mitä odotamme sinulta?

Voimassaolevan kuorma-autokortin lisäksi edellytämme voimassaolevaa tavaraliikenteen ammattipätevyyttä, sekä digipiirturikorttia. Kotijakelussa kohtaat asiakkaita jatkuvasti. Hyvät asiakaspalvelutaidot, sekä sujuva suomen kielen taito ovat tärkeä ja oleellinen osa työn vaatimuksia.  Työn luonteen vuoksi myös hyvästä fyysisestä kunnosta on etua. Aikaisempi kokemus kuljetusalalta katsotaan lisäeduksi.

Täytämme paikan heti sopivan tekijän löytyessä. Hae siis rohkeasti meille lähettämällä avoin hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@alihankkija.fi tai täyttämällä työhakemuslomake täällä.

Tämän ilmoituksen tärpit!

Odotamme hakijalta

Lisäeduksi katsomme

Hae Viimeistään

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä!

Työn Asemapaikka

Vantaa

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Googlessa