fas|fa-newspaper|

Alihankkijan matkassa - Uutiset

Alihankkija Oy kiittää henkilökuntaa

Tuskin on tarpeellista todeta, että vuosi 2020 on ollut maailmanlaajuisesti erittäin poikkeuksellinen ja haasteellinen. Koronakriisiltä ja sen vaikutuksilta ei ole voinut välttyä kukaan, iästä tai ammatista riippumatta. Siitä, miten poikkeustilanteessa pitäisi tai olisi pitänyt toimia, voidaan ja ehditään kiistellä vielä vuosia, mutta tämä kirjoitus ei ole sitä varten.

Kuten varmasti kaikilta yrityksiltä ja yrittäjiltä, meiltäkin on usein kyselty Koronakriisin vaikutuksista toimintaan. Millä tavalla tilanne näkyy teidän alallanne? Säilyttääkö yritys toimintakykynsä? Kärsiikö liikevaihto? Tilanteen jatkeeksi kuljetusyritykset saavat seuraavaksi alkaa miettiä, miten selvitä tulevista polttoaineveron korotuksista.

Tulevaisuuden ennusteet ja kriisin lopulliset vaikutukset ovat jokaisen yrityksen puheenaiheena. Tiedämme, että päivittäisen työn ohella näiden haasteiden pohtiminen jatkuu meillä pitkälle tulevaisuuteen.

Siksi haluammekin tässä vaiheessa pysähtyä tähän hetkeen ja kiittää koko yrityksemme puolesta kuljettajia, terminaalihenkilökuntaa, sekä työnjohtajia ammattitaitoisesta työskentelystä poikkeusaikana. Tilanteen aiheuttamat järjestelyt ja rajoitukset ovat tuoneet päivittäiseen työhön lisää haasteita, jotka on kohdattu rauhallisella ja päättäväisellä asenteella. Toivotamme hyvää ja lämmintä loppukesää, pysykää terveinä!